عنوان مقاله: تاریخچه علم الکترونیک از آغاز قرن بیستم
قالب فایل: WORD
تعداد صفحات: 15 صفحه
فهرست مطالب:
1- اشعه هاي کاتدي و کشف الکترون
2- تلگراف بی سیم
3- لامپ خلأ
4- تلویزیون
5- رادار
6- ترانزیستورها
* بخشی از ابتدای مقاله:
1- اشعه هاي کاتدي و کشف الکترون
اگر جه بسياري از فيزيکدانان قرن 19 ميلادي مانند فارادي، بر پايه علم شيمي و پديده هاي مشاهده شده در الکتروليز متقاعد شده بودند که جريان الکتريکي شامل شاري از ذرات باردار است ، اما هنوز طبيعت اين بارها معلوم نشده بود. حتي براي اين مسأله ابتدايي که بار ذرات مثبت بود يا منفي جواب دقيقي وجود نداشت.پاسخ اين سوالها و همچنين چگونگي ساختار اوليه مواد بايک سري آزمايشات معلوم شد که آغاز آنها بررسي تخليه الکتريکي در لامپهاي خلع بود. با گذشت زمان مجموعه اي از اکتشافات انجام شد که منجر به انقلاب تکنولوژيکي در قرن بيستم شد.
William Crookes(1832-1919) وي که در کودکي ثروت بزرگي را به ارث برد ، تمام تحقيقات خود را در آزمايشگاه خصوصي انجام داد.تحقيقات او در زمينه تخليه بار در گازها – که در پي اختراع لامپ اشعه کاتدي توسط Pluecker و Hittorf انجام شد – و همچنين مشاهداتش در مورد اشعه کاتدي و فضاي تاريک درکاتد، در نهايت منجر به کشف اشعه ايکس و الکترون گشت. از ديگر اختراعات .Crookes راديو متر بود که بر تيوري جنبشي در گازها تآکيد مي کرد. او بطور کنجکاوانه اي از معتقدان به نيروهاي فرا طبيعي بود و در دهه 1870 مدعي شد که صحت پديده هاي مربوط به توانايي هاي ذهني را ثابت کرده است.بعد ازمدتي او درگير جنبش عرفاني شد و اسنادي مبني بر دور کردن شياطين و پليدي ها توسط وي موجود مي باشد. در سال 1897 از طرف ملکه ويکتوريا( که خود از علاقه مندان به نيروهاي فرا طبيعي بود) به مقام نجيب زادگي ترفيع پيدا کرد و در سال 1909 به عنوان رييس انجمن دربار برگزيده شد.
Karl Ferdinand Braun (1850-1918) زمانی که در پست رياست انستيتو فيزيک وهمچنين استادي فيزيک در دانشگاه استراسبورگ بود موفق شد اولين نوسان سنج لامپ اشعه کاتدي که در حال هدايت شاري از الکترونها به يک صفحه فلورسنت بود را نشان دهد که اين امر خبر از نزديک بودن ساخت صفحه هاي نمايش تلويزيون مي داد.هر چند که امروزه کمتر از او ياد مي شود ، اما او سهم بزرگي در پيشرفت الکترونيک داشت اوپي برد که يکسو سازي در يک پيوند کريستال/ فلزي رخ مي دهد و اين کشف بعدها منجر به مطرح شدن گيرنده هاي کريستالي شد. در سال 1899 او تزويج سلفي غير تخليه اي را براي آنتن ها و همچنين آنتن پرتو مستقيم را مطرح کرد. او در سال 1909 به همراه Guglielmo Marconi موفق به دریافت جایزه نوبل شد. هنگامي که امريکا وارد جنگ جهاني اول شد ، او براي درخواست حق ثبت يکي از اختراعاتش به نيو يورک رفته بود.پيش از پايان جنگ ، او به عنوان يک دشمن بيگانه توقيف شد و پس از مدتي مرد.
:: برچسبها:
الکترونیک ,
تاریخچه علم الکترونیک ,
اشعه هاي کاتدي ,
الکترون ,
تلگراف بي سيم ,
لامپ خلأ ,
تلويزيون ,
رادار ,
ترانزيستور ,
:: بازدید از این مطلب : 172
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0