گزارش کارآموزی در بخش کنترل کیفیت پگاه شهد قزوین ( گلاویژ )
نوشته شده توسط : زپو

 گزارش کارآموزی در بخش کنترل کیفیت پگاه شهد قزوین ( گلاویژ )


دانلود گزارش کارآموزی در بخش کنترل کیفیت پگاه شهد قزوین ( گلاویژ )

فرمت فایل: ورد قابل ویرایش

تعداد صفحات: 32

 

 

 

 

 

پیشگفتار

کارآموزی در بخش کنترل کیفیت در پگاه شهد قزوین که تولید کننده یک نوشابه گاردار به نام گلاویژ میباشد فرصت مناسبی را برای کسب تجربه و مهارت لازم برای ورود به بازار کار برای اینجانب فراهم نمود ، فعالیت در یک محیط کاری با فعالیت های کنترل کیفیت بسیار پر اهمیت ، آشنایی با محیط کاری کارخانه و همچنین خط تولید و اهمیت بخش کنترل کیفیت در کارخانه های تولید کننده مواد غذایی  از جمله اهم مواردی بود که در این دوره با آن آشنا شدیم که در زیر به اختصار به توضیح و تشریح آنها خواهیم پرداخت .

 

تاريخچه نوشابه سازي :

تاريخچه نوشابه سازي اساساً به زماني بر مي گردد كه بشر علاوه بر مصرف آب آشاميدني مي توانست از افزودن موادي چون طعم دهنده ها و شيرين كننده ها به آب ، شربت هاي متعددي را تهيه كند. بعدها كه مصرف شيرين كننده ها متداول گشت ايرانيها طعم دهنده هايي نظير به ليمو ، آلبالو ، زرشك ،آلو ، انجير و بسياري از عرقيات نظير نعناع ، آويشن ، بهار نارنج و غيره را بطور طبيعي در نوشيدني ها مصرف مي نمودند . او متاسفانه تكنيك استفاده از عرقيات و استخراج اسانس از آن كه در حقيقت امولسيون طعم دهنده در آب است تا امروز در ايران پيشرفتي نكرده است .

سابقه نوشابه سازي در ايران به معناي جديد آن به سال 1331 بر مي گردد . در اين سال شركت زمزم محصول توليدي خود را با نام پپسي كولا به بازار عرضه كرد . قبل از اين تاريخ نوشابه هاي گازدار سنتي نظير ليمونادر اغلب بصورت غير بهداشتي تهيه و به بازار عرضه مي شد . و در سال 1333 كارخانه كوكا كولا ، در سال 1334 شركت ساسان تاسيس شد كه محصولات توليدي را به نام كانا دراي و سوپر كولا به بازار عرضه كردند . نوشابه هاي ديگر مانند اسو ، شوئپس ، آلپاين و فانتا نيز به بازار عرضه شدند كه بعد از مدتي يا تعطيل شدند يا در كارخانه زمزم و ساسان ادغام گرديدند .

 

فصل اول

معرفی پگاه شهد قزوین ( گلاویژ )

تاریخچه :

کارخانه پگاه شهد قزوین در سال 1379 تاسیس و راه اندازی شد ، این کارخانه در فضایی به مساحت 2500 متر مربع در منطقه صنعتی روستای کورانه قزوین شروع به فعالیت نمود و عمده فعالیت این کارخانه تولید نوشابه های گازدار با عنوان تجاری گلاویژ میباشد .

کارخانه گلاویژ با هدف تولید وسیع در سطح کشوری و گسترش فعالیت های خود در سطح بین المللی شروع به فعالیت نموده است و تا به حال که چیزی حدود 6  سال از شروع به فعالیت صنعتی و جدی این کارخانه  می گذرد  توانسته است قسمتی از بازار داخلی را دردست بگیرد و با برنامه ریزی بلند مدت و توسعه فعالیت های خود و بهره گیری از نیروهای متخصص و تجهیز خود به دستگاهها و ماشین آلات مدرن و پیشرفته چشم به بازار های جهانی دوخته است .

 

اهداف :

این کارخانه با بهره گیری از نیروهای متخصص و مجرب و بهره جویی از ماشین آلات روز صنعت نوشابه سازی جهانی چشم به توسعه وسعت بازار داخلی خود و در پی آن گسترش محصول در بازار های کشورهای همسایه و سپس در بازار های سایر کشور های جهان دوخته است .

 

فصل دوم

کنترل کیفیت محصول ( تعاریف )

کنترل کیفیت چیست ؟

1 - عبارت است از اطمینان از تهیه و تولید کالا وخدمات برطبق استاندارد های تعیین شده

2 -  به طور کلی سیستمی است برای نگهداری یک سطح مطلوب کیفیت یک فرآورده یا فرآیند بابرنامه ریزی دقیق ، استفاده از لوازم مناسب بازرسی مداوم و اقدام به عملیات اصلاحی در قسمتهای لازم

استقرار یک سیستم تضمین کیفیتی:

یعنی تهیه و بکارگیری برنامه تضمین کیفیتی که می تواند بالاترین هدف دریک سازمان باشد. پیاده سازی این سیستم مستلزم انجام اقدامات زیر است:



فصل سوم

 

سیستم کنترل کیفیت اجرایی در گلاویژ

هدف از اجرای سیستم :

هدف از اجراي اين طرح نظارت داده اي دقيق بر ميزان ورودي مواد اوليه در توليد و ميزان توليد در هر نوع مختلف در طول روز و ساعت به صورت همزمان براي مديران مي باشد . با کمک اين نرم افزار ضمن حفظ نظارت و مونيتورينگ دقيق توليد ، امکان برنامه ريزي را جهت خريد و نگهداري مواد اوليه مورد استفاده فراهم مي سازد علاوه بر آن با مديريت دقيق روي عمل هرزرفتگي محصول و توليد مي توان راهکارهايي را به دست آورد تا با حذف و کاهش از اين علل ميزان توليد و کيفيت محصول مورد نظر را افزايش داد . استفاده از اين طرح سبب انطباق کامل ميزان توليد از مواد اوليه و کارکرد ماشين آلات با ميزان هرزرفتگي محصول و توليد سالم آن است .

محاسبه سطح سیگما برای نوشابه های داخلی :

نيازهاي مشتري :1-خوش طعم بودن  2- بسته بندي مناسب و زيبا  ۳-نشتي گاز  ۴-پت(ظرف نوشابه)   ۵- برچسب(ليبل)  ۶- خراب شدن هنگام حمل و نقل  ۷-سربطر

در نتيجه  ۷ نياز وجود دارد و ۷فرصت بروز نقص است.

براي مثال  1000 نوشابه مورد بررسي قرارميگيرد و نتايج زير حاصل ميشود :

1-           50 نوشابه خوش طعم نيست

2-           24 نوشابه با بسته بتدي نا مناسب

3-           60 نوشابه با نشتي گاز

4-           10 نوشابه خرابي پت

5-           25 نوشابه خراب بودن ليبل

6-           40 نوشابه سفت بودن يا شل بودن سر بطر

7-           100 نوشابه ضايعات حمل و نقل

 

فصل چهارم

نتیجه گیری

 


خرید و دانلود  گزارش کارآموزی در بخش کنترل کیفیت پگاه شهد قزوین ( گلاویژ )






:: برچسب‌ها: گزارش , کارآموزی , در , بخش , کنترل , کیفیت , پگاه , شهد , قزوین , ( , گلاویژ ,
:: بازدید از این مطلب : 148
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 23 ارديبهشت 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: